Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Utforska COSMO CONSULT-universumet och låt dig inspireras av den positiva energin hos COSMOnautarna. Skapa framtiden för människor och med människor. Vi utvecklas tillsammans. Upplev genuin respekt i en miljö där du kan känna dig trygg, en plats full av passion och innovation, oavsett var och när du vill utföra ditt arbete.
Anslut dig till vårt team och bli en del av en av världens ledande Microsoft-partners för verksamhetstransformation och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt - skicka oss din ansökan som

Projektledare

Om tjänsten:

 • Vi erbjuder dig en omväxlande vardag med möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, längre åtaganden. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.
 • I rollen som Projektledare blir du ansvarig för att planera, organisera, leda och bevaka aktiviteterna i leveransteamet. Du skapar projektplaner samt leder och fördelar arbetet inom projektorganisationen mot ett gemensamt mål, med andra ord ansvarar du för en lyckad leverans av projektet, att ett effektivt arbete utförs i arbetsgrupperna samt att leverans sker enligt plan.
 • Som projektledare ansvarar du också för att driva våra projekt affärsmässigt inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Du rör dig obehindrat mellan projektformerna agilt och vattenfall. Du är van att framgångsrikt hantera tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser, sprintplanering, scrummöten, PBS, planning poker samt är nyfiken på att identifiera och utvecklaaffärsmöjligheter som finns hos våra kunder.
 • Du deltar i säljarbetet tillsammans med konsulter och säljare och är en riktigt teamspelare. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda den till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och våra nischade tilläggsprodukter.
 • Du kommer arbeta på något av våra kontor, men stundtals kommer du även att vara på plats ute hos kund. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Du har erfarenhet av:

 • Vi söker dig som är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar
  – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt så är du strukturerad och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål. 
 • Du har 5 års kvalificerad erfarenhet från en roll som projektledare och van att hantera flera projekt samtidigt. Du har erfarenhet både från vattenfalls- och agila projekt och organisationer samt bedrivit dem i DevOps. Erfarenhet av implementationer av affärssystem.

  Intresse för IT och systemlösningar och Relevant utbildning från högskola eller universitet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig:

 • Vi värnar om balans mellan privatliv och arbete och erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Ansökan:

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten:

Tove Eklund, HR-Manager

tove.eklund@cosmoconsult.com

Do you want more #insideCOSMO?

   

Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan