Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Utforska COSMO CONSULT-universumet och låt dig inspireras av den positiva energin hos COSMOnautarna. Skapa framtiden för människor och med människor. Vi utvecklas tillsammans. Upplev genuin respekt i en miljö där du kan känna dig trygg, en plats full av passion och innovation, oavsett var och när du vill utföra ditt arbete.

Anslut dig till vårt team och bli en del av en av världens ledande Mi-crosoft-partners för verksamhetstransformation och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt - skicka oss din ansökan som

Konsult inom Ekonomi

Om tjänsten:

  • Som konsult inom Ekonomi blir din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser inom ekonomiområdet. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos våra kunder. Du kommer delta i förstudiearbete där du ser kundens behov och skapar värde genom din förståelse för kundens verksamhet och din förmåga att vägleda dem till processförbättringar vilket möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. En del av arbetsmomenten är förstudier, testning, parametersättning och migrering av data. Du anordnar workshops och utbildar kundernas medarbetare för att nå full potential av deras affärssystem. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.
  • Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kund där du är en del av ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt. Hos oss på COSMO CONSULT kommer du få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. För oss är teamwork en självklarhet och vi hjälps åt att ständigt bli ännu bättre.

Du har erfarenhet av:


  • Relevant utbildning från högskola eller universitet gärna inom ekonomi och med flera års erfarenhet av ekonomi , antingen som användare av affärssystem eller som affärssystemkonsult. Flerårig erfarenhet från implementationer av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV eller annat relevant affärssystem, som konsult alternativt som superanvändare på kundsidan. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

    Vi söker dig som brinner för att utmana våra och våra kunder processer. Du har ett starkt kundfokus, engagemang, affärsmässighet och därigenom motiveras du av att nå våra och kundernas mål och resultat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om vi alltid finns där som stöd. För att passa in i vårt team tror vi att du trivs med att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Dina nuvarande kollegor kanske skulle beskriva dig med. egenskaper och förmågor som lyhörd, kommunikativ, kan planera och prioritera, tar till sig ny kunskap snabbt samt god förmåga att skapa förtroende. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke.


Vad vi erbjuder dig:

  • Vi värnar om balans mellan privatliv och arbete och erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Ansökan:

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten:

Tove Eklund, HR-Manager

tove.eklund@cosmoconsult.com

Do you want more #insideCOSMO?

   

Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan