Do you want to change  your perspective?

Vi växer och söker fler kompetenta kollegor! COSMO CONSULT har ett unikt erbjudande kring till Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, som kompletteras med egna certifierade bransch- och tilläggslösningar samt Microsofts utbud kring Office365. COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners med ca 1000 anställda.
I den svenska delen av företaget är vi idag ca 50 personer men behöver bli fler! Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? 

Vill du skapa förändring?
Har du huvudet fullt av bra idéer?
Är du målfokuserad?

Vi söker efter någon som kan bli en del av vårt team i Göteborg som

Konsult inom Manufacturing

 

Arbetsuppgifter:

Som konsult inom vår Manufacturing-vertikal blir din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder inom tillverkande industri att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda den till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och våra nischade tilläggsprodukter för tillverkande industri.

Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos våra kunder. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - och du kommer snabbt att se att det arbete Du utför skapar resultat hos kunderna. Hos oss på COSMO CONSULT kommer Du få möjligheter att arbeta tillsamammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta NAV-kollegor. För oss är teamwork en självklarhet och vi hjälps åt att ständigt bli ännu bättre.

Kvalifikationer du bör ha:

  • Relevant utbildning från högskola eller universitet

  • Minst 5 års kvalificerad erfarenhet från tillverkande industri, antingen som ledare i linjebefattning eller som affärssystem-konsult

  • 5 års erfarenhet från implementationer av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV eller annat relevant affärssystem, som konsult alternativt som superanvändare på kundsidan

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi söker dig som är en förtroendeingivande representant för COSMO CONSULT. Du har ett starkt kundfokus och slutför alltid de uppdrag som du påbörjat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om vi alltid finns där till stöd. För att passa in i vårt team så tror vi att du trivs att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke.

Vad vi erbjuder dig:

  • Stora möjligheter hos en av de ledande leverantörerna av ERP-lösningar för Microsoft Dynamics, världen över. Globalt är vi över 1000 anställda med omsättning på 100 miljoner EUR.
  • En modern arbetsgivare med tillväxtambitioner på den svenska marknaden som arbetar med de senaste teknikerna och arbetssätten.
  • Vårt Göteborgskontor är beläget i helt nyrenoverade lokaler i Mölndal.

  • Laganda: Det som också är speciellt med COSMO CONSULT är den starka tron på laganda. Hos oss är du aldrig ensam och den vänliga atmosfären gör det enkelt att fråga om hjälp. Vår framgång är alltid lagets framgång!
  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT vill erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnar vi aktiviteter under året. Utöver detta så träffas vi givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten besvaras av: HR-Manager Tove Eklund tove.eklund@cosmoconsult.com

 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan