Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Utforska COSMO CONSULT-universumet och låt dig inspireras av den positiva energin hos COSMOnautarna. Skapa framtiden för människor och med människor. Vi utvecklas tillsammans. Upplev genuin respekt i en miljö där du kan känna dig trygg, en plats full av passion och innovation, oavsett var och när du vill utföra ditt arbete.

Anslut dig till vårt team och bli en del av en av världens ledande Microsoft partners för verksamhetstransformation och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt - skicka oss din ansökan som

Trade & Logistics konsult 
med erfarenhet från handel och logistik 

Om tjänsten:

  • Som konsult inom vårt område Trade & Logistics blir din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder inom handel och logistik att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda dem till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos våra kunder. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.
  • Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kunderna. Hos oss på COSMO CONSULT kommer du få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta BC/NAV-kollegor. För oss är teamwork en självklarhet och vi hjälps åt att ständigt bli ännu bättre.

Du har erfarenhet av:

  • Relevant utbildning från högskola eller universitet och  flera års kvalificerad erfarenhet från tillverkande industri, antingen som ledare i linjebefattning eller som affärssystemkonsult.

    Flera års erfarenhet från implementationer av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV eller annat relevant affärssystem, som konsult alternativt som superanvändare på kundsidan. Ett plus är om du har erfarenhet av att jobba i projekt med Azure DevOps. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

  • Vi söker dig som är en förtroendeingivande representant för COSMO CONSULT. Du har ett starkt kundfokus och slutför alltid de uppdrag som du påbörjat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om vi alltid finns där som stöd. För att passa in i vårt team tror vi att du trivs med att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke. Utifrån senioritetsnivå bidrar du även till egen beläggning samt deltar i varierande omfattning i marknadsbearbetning hos befintliga och nya kunder

Vad vi erbjuder dig:

  • Vi värnar om balans mellan privatliv och arbete och erbjuder därför flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Ansökan:

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten:

Tove Eklund, HR-Manager

tove.eklund@cosmoconsult.com

Do you want more #insideCOSMO?

   

Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan