Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Har du erfarenhet och kunskap inom Microsoft Dynamics NAV/Business Central? Är du en problemlösare som gillar att stötta människor genom att hjälpa dom att hjälpa sig själv? Vill du bli en del av ett internationellt företag med lokal närvaro? Då är det dig vi söker till rollen som supportkonsult hos COSMO CONSULT!

Kom med i teamet och bli en del av en av världens ledande Microsoft-partners för verksamhetsomvandling och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt - ansök hos oss som en

Supportkonsult Business Central till COSMO CONSULT

Om företaget

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1400 anställda. Företaget grundades 1996 och finns idag i 17 länder och på 49 orter. Företagets styrka ligger att vara en stor internationell koncern med stark lokal förankring. COSMO CONSULT har en tydlig och stark strävan att alltid ligga i framkant och driver ständigt projekt för att utvecklas tekniskt och komma med nya lösningar för sina kunder.

COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi söker nu en kundfokuserad, engagerad och flexibel supportkonsult till något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Du kommer att vara den som omvandlar problem till möjligheter - Om tjänsten:

 • Som supportkonsult är du den person som ser till att våra kunder upplever att dom har tillgång till hela COSMO CONSULT:s samlade kompetens och erfarenhet. Du är vårt ansikte utåt som ser till att förtydliga kundernas ibland lite luddiga problem till något som du eller någon av våra duktiga specialister enkelt och snabbt kan besvara. Du hjälper helt enkelt våra kunder att hjälpa sig själv med sina problem.
 • En av COSMO CONSULT:s ledord är att vi alltid strävar efter att göra våra kunder mer framgångsrika. En framgångsrik kund är enligt oss en kund som aldrig ser samma problem två gånger.
 • Därför är det av stor vikt för oss att inte bara lösa kundernas problem utan också säkerställa att dom inte dyker upp igen och det kan vi göra genom att vara proaktiva och på så vis avhjälpa problemen innan dom uppstår. Exempel på sådana arbetsuppgifter kan vara utbildning, spela in instruktionsfilmer, ta fram presentationer, leda workshops eller varför inte kartlägga hur kundens arbetsflöde egentligen går till.
 • Det är inte ovanligt att supportkonsulter också är med i vanliga planerade projekt och det ser vi som en naturlig utvecklingsväg för att få fördjupade kunskaper inom olika områden i takt med att erfarenheterna ökar. Supportkonsulten är oftast den kompetensmässigt bredaste konsulten vi har och därför en av dom viktigaste då det är dom som är vår ”termometer” ute hos våra kunder. Att ha koll på vad kunderna egentligen behöver är otroligt intressant och viktigt information för oss som om den används på ett bra sätt kan omvandlas till väldigt spännande och utmanande uppgifter för dig och dina kollegor.

  Utöver att hjälpa våra kunder med att bli ännu mer framgångsrika så är du även behjälplig mot företagets säljorganisation. Du arbetar i synnerhet med licenshantering och stöttar säljaren i att säkerställa rätt prissättning och diverse orderadministration.

  Det är din personlighet och din motivation som definierar dig. Därför tar vi oss tid att gå igenom alla ansökningar individuellt.

  Älska dina uppgifter på nytt* - Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Vem är du?
   • • 2-5 års erfarenhet av att ha arbetat i Microsoft Dynamics NAV/Navision/Business Central, med fördel i linjen eller i en roll som Super User eller i en intern supportroll / systemägare
   • • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift

    • Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • I den här rollen förutsätts du alltid sätta kunden i fokus, men aldrig glömma bort att det är deras problem du hjälper till att lösa - med hjälp av dina egna och kollegorna samlade kompetens. Du är serviceinriktad, engagerad och har en stark vilja att hitta en bra lösning, för såväl affär som kund. Då det ofta kan uppstå saker av ad-hoc-karaktär är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera om snabbt. Vi tror att du som söker den här rollen trivs i en snabbrörlig arbetsmiljö med ett varierande arbetstempo. 
  • Då det är av stor vikt att dokumentation och information blir korrekt gentemot kunden ser vi att du som söker den här tjänsten är noggrann och ansvarstagande. I den här rollen samarbetar du med kollegor inom såväl projektledning, som systemutveckling och även applikationskonsulter. Det är därför viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra. 


  Vi är också unika.
  Det är det som skiljer oss åt:

  • Hos oss är alla en del av teamet - din röst behövs, även när det gäller vår egen företagsutveckling.
  • Det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och stödd.
  • Platsoberoende och flexibelt arbete är en självklarhet för oss.
  • Internationellt samarbete är vardag för oss - upptäck andra kulturer och nya världar.
  • En säker och positiv arbetsmiljö är vår högsta prioritet.
  • Vi har omvandling i blodet - vi står inte stilla.
  • Det ligger oss varmt om hjärtat att tillsammans med dig utforma din fortsatta utveckling.
  • Vi tar vårt ansvar för människor och miljö på allvar.

  Ansökan:

  Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

  Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

  Frågor angående tjänsten:

  Tove Eklund, HR-Manager

  tove.eklund@cosmoconsult.com

  Vill du veta mer om #insideCOSMO?

     

  Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan