Vi söker en Account Manager med erfarenhet av affärssystem

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se

De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produktutbud och vi behöver därför öka försäljningen till nya och befintliga kunder. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa i att ta oss an de nya möjligheter som Microsoft erbjuder för Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV eller Navision). Till vårt kontor i Göteborg söker vi en Account Manager för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.

Om tjänsten

COSMO CONSULT har en inspirerande och bred lösningsportfölj relaterad till Microsoft Dynamics 365 Business Central och med Microsofts hela erbjudande kring Office 365 har vi verkligen något helt unikt att erbjuda våra kunder. Våra kunder är medelstora och större företag främst i Sverige.  Som Account Manager hos oss kommer du att ingå i ett team av erfarna och kompetenta säljare. Rollen kommer innebära en del nykundsbearbetning, men du kommer också agera rådgivare åt våra befintliga kunder, där ett gemensamma mål är att förbättra och utveckla deras konkurrenskraft. Du arbetar också nära vår konsultorganisation och teamleads då dessa har en avgörande del i att erbjuda attraktiva och lönsamma lösningar till våra kunder.

 Tjänsten innebär en del resor både till kunder och våra kontor runt om i landet. I rollen som Account Manager rapporterar du till COSMOs försäljningschef för Sverige. 

Vem är du?
Du har stor erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT-branschen och känner dig trygg i att förhandla med kunder och sluta avtal. Du gillar att prestera och att arbeta mot givna mål. Du är, nyfiken, lösningsorienterad och resultatdriven. Du har ett stort teknikintresse och värderar teamwork högt.

Du har erfarenhet av:

 •  Senior, B2B-försäljning inom IT-branschen (minst 5 år)
 •  Förståelse för verksamhetsprocesser
 •  Förmåga att hitta förbättringar och identifiera möjligheter
 •  Gärna akademisk examen inom ekonomi eller marknad
 •  Komplex tjänsteförsäljning av projekt med en kombination av produkter och tjänster i relevant bransch; Affärssystem (ERP), CRM-system eller liknande.
 •  Goda kunskaper i svenska och engelska

  Meriterande:

 • Lång erfarenhet av försäljning av affärssystem till exempel, Dynamics, Visma, Monitor, Jeeves .
 •  Erfarenhet av försäljning av SaaS-tjänster
 • Erfarenhet av att arbeta i internationella organisationer
 • Erfarenhet av att introducera nya produkter, erbjudanden och tjänster
 •  Erfarenhet av Dynamics NAV, Business Central, Axapta eller Finance & Operations
 •  Arbetslivserfarenhet från tillverkande eller distribuerande företag

Vad vi erbjuder dig:

 • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
 • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT vill erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm. Med hälsa och välmående som ett fokusområde har vi en alldeles egen sportförening som anordnar aktiviteter under året. Utöver detta så träffas vi givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten besvaras av HR Manager, tove.ekund@cosmoconsult.com

 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan