Vi söker en Marketing Lead med erfarenhet av
IT-Konsultbranschen

COSMO CONSULT Group är en av Europas ledande leverantörer av tjänster för digital transformation och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se

Är du kreativ och har ett stort intresse för den nya tidens marknadsföring? Vill du vara med och utveckla ett globalt företag och ta deras kommunikation och marknadsföring till nästa nivå? Triggas du av tanken att ha ansvar från idé till verkställande med väldigt fria tyglar. Har du en förmåga att planera och driva igenom egna projekt? Lockas du av ett arbete där du får möjlighet till att arbeta tillsammans med marknadskollegor i andra länder? Då kan du vara den vi söker.

De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produktutbud. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa i att erbjuda våra kunder de bästa systemen som marknaden kan erbjuda med konsulttjänster och system baserade på Microsofts affärssystem. 

Vi har lång erfarenhet att jobba digitalt och uppkopplat så vi erbjuder stor flexibilitet med arbetsplats tillhörande något av våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö eller Umeå. Du kommer kunna jobba hemifrån men sannolikt några dagar i veckan från kontoret för att nätverka och lära känna vår verksamhet bättre.
     

Om tjänsten

Som marknadsansvarig kommer du ha en helt central roll för hantering och planering av alla våra marknadsföringsaktiviteter. Vi vill fortsätta öka vårt genomslag på den svenska marknaden och söker nu en Marketing Lead med tydligt fokus på att öka vår synlighet mot både potentiellt nya kunder och arbetssökande. Du är ansvarig för att driva vårt marknadsarbete framåt, både  strategiskt och operativt.

I rollen som Marketing Lead ansvarar du för för att:

  • Proaktivt driva marknadsarbetet på COSMO CONSULT Sverige
  •  Representera COSMO CONSULT Sverige och  arbeta med koncernens centrala marknadsföringsorganisation samt andra länder/regioner inom COSMO koncernen
  • Driva och koordinera marknadsprojekt med tillhörande aktiviteter till exempel kampanjer, webinarier och events
  •  Tillsammans med HR och ledare driva Employer Brandningaktiviteter
  •  Skapa eller leda produktion av content för t.ex. bloggar, pressreleaser och referenscase
  •  Förvalta och utveckla vår svenska hemsida och driva vår närvaro i sociala medier, främst LinkedIn och Youtube
  •  Ha eget budgetansvar

Vem är du?

Som person är du flexibel i ditt agerande då dina arbetsuppgifter och förutsättningar kan komma att variera under tiden. Du gillar att arbeta självständigt och kan driva på ditt eget arbete utan givna instruktioner eller rutiner. Du har en stor förmåga att organisare och du gillar att ställas inför nya utmaningar. Du känner förmodligen igen dig i adjektiv som självgående, driven och idérik samt är en person som självständigt kan driva marknadsaktiviteter och skapa content. Vidare bör du ha en god förståelse av marknadsföring via sociala medier och vi ser gärna att du har ett intresse för Employer Branding.Du har erfarenhet av:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av marknadsarbete inom B2B och meriterande om du även har erfarenhet av IT-Konsultbranschen. Du är van att driva projekt, och att hålla deadlines och budget. Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet är ett krav. Vill vi att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Koncernspråket är engelska men då våra ägare återfinns i Tyskland är kunskaper i det tyska språket meriterande, dock inget krav.

Vad vi erbjuder dig: 

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bland annat frisk-vårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm.
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan