Vårt säljteam växer och nu söker vi en försäljningschef som kan sälja affärssystem

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget gå in på: www.cosmoconsult.se

De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produktutbud och vi behöver därför öka försäljningen till nya och befintliga kunder. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa i att ta oss an de nya möjligheterna som Microsoft erbjuder för Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV eller Navision). Till vårt kontor i Göteborg eller Stockholm söker vi nu en försäljningschef för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.

Om tjänsten

I rollen som försäljningschef ingår det att driva och utveckla COSMO CONSULT Sveriges försäljning mot nya och befintliga kunder. Du ansvarar för hela säljcykeln fram till avslutad affär. Du kommer att leda och utveckla ett säljteam om 3 personer. Du kommer själv att ha egna kunder och bedriva egna affärer. I vår försäljning arbetar säljaren och konsultorganisation tillsammans som ett team för att kunna erbjuda attraktiva och lönsamma lösningar till våra kunder. Du samarbetar också med vår Marknadschef både i specifika kampanjer och för att utveckla våra erbjudanden och vårt budskap för ökad försäljning.

Vem är du?

Du har stor erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT-branschen och känner dig trygg i att förhandla med kunder och sluta avtal. Du gillar att prestera och att arbeta mot givna mål. Du är, nyfiken, lösningsorienterad och resultatdriven. Du har ett stort teknikintresse och värderar teamwork högt.

Du har erfarenhet av:

Minst 5 års erfarenhet av:

 •  Komplex tjänsteförsäljning av projekt med en kombination av produkter och tjänster i relevant bransch; Affärssystem (ERP), CRM-system eller liknande.
 •  Försäljning i långa säljprocesser 6–18 månader.
 •  Försäljning mot företagsledning, CFO och VD.

  Meriterande:

 • Lång erfarenhet av försäljning av affärssystem till exempel, Microsoft Dynamics, Visma, Monitor, Jeeves.
 • Erfarenhet av försäljning av SaaS-tjänster, erfarenhet av moderna försäljningsmetoder med försäljning över sociala medier.
 • Erfarenhet av att arbeta i internationella organisationer med erfarenhet från tillverkande eller distribuerande företag.
  1. Komplex tjänsteförsäljning av projekt med en kombination av produkter och tjänster i relevant bransch; Affärssystem (ERP), CRM-system eller liknande.
  2.  Erfarenhet av att introducera nya produkter, erbjudanden och tjänster. 
  3. Erfarenhet av Dynamics NAV, Business Central, Axapta eller Finance & Operations.
  4. Arbetslivserfarenhet som konsult eller projektledare i IT branschen.

  Vad vi erbjuder dig:

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT vill erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm. Med hälsa och välmående som ett fokusområde har vi en alldeles egen sportförening som anordnar aktiviteter under året. Utöver detta så träffas vi givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

  Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan! Frågor angående tjänsten besvaras av HR Manager, tove.eklund@cosmoconsult.com

   

   
   
   

   

  Tillbaka till översikt Online ansökan