Do you want to change  your perspective?

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? Vi växer och söker fler kompetenta kollegor! COSMO CONSULT har ett unikt erbjudande kring Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, som kompletteras med egna certifierade bransch- och tilläggslösningar samt Microsofts utbud kring Office365. COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners med ca 1000 medarbetare.I den svenska delen av företaget är vi idag ca 50 personer men behöver bli fler!  

Vill du skapa förändring?
Har du huvudet fullt av bra idéer?
Är du målfokuserad?

 

Vi söker efter någon som kan bli en del av vårt team i Stockholm som

Utvecklare

inom Microsoft Dynamics 365 Business Central

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare i vårt Business Central team kommer du omges av många erfarna och kompetenta medarbetare. Teamet levererar branschlösningar till kunder inom produktion, fashion och retail med 100% fokus på Microsoft Dynamics365 Business Central.

Som utvecklare hos oss på COSMO CONSULT kommer dina arbetsuppgifter att variera beroende på kund och uppdrag, men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Utveckling i Microsoft Dynamics 365 Business Central/Microsoft Dynamics NAV (inklusive vertikala tilläggslösningar)
  • Utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer, samt Microsofts övriga produkter
  • Införande av Microsoft Dynamics Business Central hos kund där du ingår i projektteam
  • Utveckling av löpande förvaltningsärenden hos befintliga kunder där du ingår som en medlem i ett kundteam
  • Beroende på eget intresse och kunskap kan du t.ex. även komma att jobba med frågor som installation, prestandaoptimering, kravställning och design

Kvalifikationer du bör ha:

  • Utbildning inom systemvetenskap, civilingenjör eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av systemutveckling, gärna inom Microsoft Dynamics Business Central/Microsoft Dynamics NAV eller andra affärssystem

Vi söker både dig som är en erfaren utvecklare eller du som är nyutbildad och i början av din karriär. I båda fallen ställer vi höga krav på personlighet där vi söker dig som är kundorienterad och gärna har erfarenhet av att tidigare arbeta som konsult. För dig som är senior finns goda möjligheter till att agera mentor till yngre kollegor om intresse finns. Du är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt så är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.

Vad vi erbjuder dig:

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm. Med hälsa och välmående som ett fokusområde. Utöver detta så träffas vi givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Rekryteringen sker fortlöpande och vid behov anställer vi kandidater med rätt profil. Vi ser fram emot din ansökan! Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor gällande tjänsten besvaras av: Team Lead Anna Brunell, +46 8-799 86 63 eller anna.brunell@cosmoconsult.com

 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan