Vi söker en Konsultchef

Till COSMO CONSULT

COSMO CONSULT grundades 1996 i Berlin och är en av världens ledande Microsoftpartners för digital transformation och affärs-lösningar. Med fler än 1300 experter på 46 orter i 16 länder är vi specialiserade på att implementera nationella och internat-ionella bransch- och affärslösningar baserade på den senaste tekniken hos våra 4000+ kunder. Förutom branschorienterade, digitaliserade helhetslösningar för små och medelstora tillverkningsföretag, ger vi våra kunder ett omfattande utbud av branschspecifika speciallösningar och servicetjänster. I Sverige har COSMO CONSULT kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå med sammanlagt 50+ medarbetare. 2020 omsatte gruppen 137 miljoner €.
För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se


COSMO CONSULT Sverige har under 2021 breddat sitt produktutbud och under året fått ett antal nya kunder. Planen är att under de kommande åren växa ytterligare både avseende storlek och produktutbud. Vill du vara med på vår resa i att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna som marknaden kan erbjuda med konsulttjänster och system baserade på Microsoft Dynamics 365.

Med placering på ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö söker vi nu en Konsultchef för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.

Om tjänsten

Vi söker en Konsultchef som ska leda en grupp på 8–10 konsulter och tillsammans med dina kollegor driver du utvecklingen av vår konsultorganisation.

Vår konsultorganisation består av projektledare, affärskonsulter och systemutvecklare som driver implementation av affärssystemet Business Central hos medelstora företag.

I rollen som konsultchef ansvarar du för din grupps resultat avseende lönsamhet, utveckling, kvalitet och kundnöjdhet. Då våra leveranser utförs av ett projektteam med olika kompetenser så är även samverkan med andra Konsultchefer viktig för ett bra resultat. Du jobbar även nära vår säljorganisation för att säkerhetsställa konkurrenskraftiga, kvalitativa och lönsamma projektleveranser.

En av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa trivsel på arbetsplatsen och inspirera dina medarbetare att utvecklas i rätt riktning. Du bidrar även operativt genom att arbeta nära dina medarbetare som projektledare, affärskonsult eller utvecklare i kundprojekt.

Du rapporterar till Service Director och ingår i Serviceledningen.

Rollen som Service Director innebär: 

  • Du ansvarar för din grupps leveranser avseende kvalitet och lönsamhet
  • Du är ansvarig för att bibehålla och utveckla kompetensen hos dina medarbetare så gruppen har rätt kompetens för att kunna lösa våra leveranser
  • Du har planerings och faktureringsansvar för dina konsulter
  • Du säkerhetsställer god samverkan med andra konsultgrupper och vår säljorganisation
  • Du arbetar även som ansvarig affärsägare för ett antal kunder där du vårdar samarbetet tillsammans med konsulter och säljare
  • Du är delaktig i att leda din grupps förbättringsarbete som drivs enligt vår målstyrningsmodell

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av ledarskap i IT-konsultbranschen som konsultchef eller projektledare. Du har förmåga att entusiasmera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Du är öppen för och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är väl insatt i förutsättningarna för implementering av moderna molntjänster och hur man driver agila projekt med moderna verktyg som till exempel DevOps, Power Automate, med mera. Som person är du nyfiken, serviceminded, har ett säljande förhållningsätt och vill utvecklas som ledare. Du har erfarenhet av:

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har flera års erfarenhet av att leda i en konsultorganisation.
Gedigen erfarenhet av systemimplementations och systemutvecklingsprojekt för kunds räkning antingen som konsult eller
projektldare. Det är också meriterande om du arbetat som projektledare, affärskonsult, arkitekt eller utvecklare i affärssystem

Vad vi erbjuder dig: 

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan