Vi söker en Service Director

till COSMO CONSULT

COSMO CONSULT grundades 1996 i Berlin och är en av världens ledande Microsoftpartners för digital transformation och affärs-lösningar. Med fler än 1300 experter på 46 orter i 16 länder är vi specialiserade på att implementera nationella och internat-ionella bransch- och affärslösningar baserade på den senaste tekniken hos våra 4000+ kunder. Förutom branschorienterade, digitaliserade helhetslösningar för små och medelstora tillverkningsföretag, ger vi våra kunder ett omfattande utbud av branschspecifika speciallösningar och servicetjänster. I Sverige har COSMO CONSULT kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå med sammanlagt 50+ medarbetare. 2020 omsatte gruppen 137 miljoner €.
För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se


COSMO CONSULT Sverige har under 2021 breddat sitt produktutbud och under året fått ett antal nya kunder. Planen är att under de kommande åren växa ytterligare både avseende storlek och produktutbud. Vill du vara med på vår resa i att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna som marknaden kan erbjuda med konsulttjänster och system baserade på Microsoft Dynamics 365.

Med placering på ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö söker vi nu en Service Director för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.

Om tjänsten

Tillsammans med dina konsultchefer leder du en konsultorganisation på cirka 30 personer. Vår konsultorganisation består av projektledare, affärskonsulter och systemutvecklare som driver implementation av affärssystemet Business Central hos medelstora företag.

Du ansvarar för konsultorganisationens resultat avseende lönsamhet, utveckling, kvalitet och kundnöjdhet. Ambitionen är att utöka antalet konsulter i takt med att vi växer och tar nya marknadsandelar.

I dina arbetsuppgifter ingår att möjliggöra etableringen av tjänster kopplade till nya produkter på marknaden. Du samverkar med vår säljorganisation för att säkerhetsställa konkurrenskraftiga kvalitativa och lönsamma projekt leveranser.

En av dina viktigaste uppgifter är att bidra till en inspirerande och utvecklande arbetsplats där medarbetarna trivs och får möjlighet till rätt sorts kompetensutveckling. Du medverkar också till företagets lönsamhet och utveckling.

Du rapporterar till vår svenska VD och ingår i Cosmo CONSULT Sveriges ledningsgrupp.

Rollen som Service Director innebär: 

  • Du ansvarar för företagets konsultorganisation och dess leveranser avseende kvalitet och lönsamhet
  • Du är ansvarig för att leda konsultorganisationen tillsammans med tre Team Leads
  • Du är ansvarig för att konsultorganisationen har rätt antal resurser med rätt kompetens för att kunna lösa våra leveranser
  • Du har ett övergripande budget och planeringsansvar över konsultorganisationen
  • Du säkerhetsställer god samverkan med vår säljorganisation
  • Du är ansvarig för att konsultorganisationens förbättringsarbete drivs enligt vår målstyrningsmodell

Vem är du?

Utöver din tekniska kompentens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mångårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap i IT-konsultbranschen. Du har förmåga att entusiasmera, inspirera och utveckla en lönsam konsultorganisation. Du har tidigare arbetat i en ledningsgrupp minst på regionnivå.

Du är öppen för och har lätt att ta till dig ny teknik och är väl insatt i förutsättningarna för implementering av moderna molntjänster och hur man driver agila projekt med moderna verktyg. Som person är du trygg i din ledarroll och att agera förebild. Du är också nyfiken, serviceminded och har ett säljande förhållningsätt.

Du har god kommunikationsförmåga, är pedagogisk och kan anpassa din kommunikation efter målgrupp. Som person är du en teamplayer som drivs av att förstå hur ditt arbete bidrar till affären. Samtidigt kan du självständigt driva ditt arbete och har uthållighet för utmaningar på vägen. Du är nyfiken och brinner för att ständigt utvecklas och lära dig nya saker.Du har erfarenhet av:

Vill vi att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har flera års erfarenhet av att leda i en konsultorganisation. Du har gedigen erfarenhet av systemimplementations och systemutvecklingsprojekt för kunds räkning antingen som konsult eller projektledare. Du har sannolikt en akademisk examen som civilekonom, civilingenjör eller systemvetare.

Vad vi erbjuder dig: 

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan