Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Upptäck vårt universum och låt dig smittas av COSMOnauternas positiva energi. Utforma framtiden för och med människor och växa tillsammans med oss. Upplev en genuin uppskattning i en säker miljö full av passion och innovation - oavsett när och varifrån du vill arbeta.

Kom med i teamet och bli en del av en av världens ledande Microsoft-partners för verksamhetsomvandling och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt - ansök hos oss som en

Konsultchef

Det gör dig unik.
Vi är på samma våglängd när du:

 • fatta smarta beslut. Du behöver inte alltid fatta de rätta besluten, men du måste alltid fatta beslut med bästa samvete gentemot våra kunder, kollegor och COSMO.
 • Du sätter människan i centrum för alla dina överväganden. Du är uppmärksam på alla människors behov och agerar med empati och medkänsla.
 • Du tar ansvar. Du är uppmärksam på dig själv och dina medmänniskor. Man kan också lita på dig utanför ditt ansvarsområde.
 • hjälper oss att bygga bra team. Allt för dig och du för alla - vi är starkare tillsammans. Det är du som gör skillnaden i ditt team.

  alltid ge ditt bästa. Du behöver inte vara den bästa, men av största respekt för dig själv och din omgivning bör du alltid ge ditt bästa.

  du har modet att växa. Du tänker inte i termer av utmaningar utan i termer av möjligheter. Du älskar att utveckla dig själv, letar efter nya idéer och bidrar aktivt med dem.

  göra saker med passion. Du vet vad som driver och inspirerar dig, lever din passion, inspirerar din omgivning, har roligare på jobbet och är mer framgångsrik.

  Det är din personlighet och din motivation som definierar dig. Därför tar vi oss tid att gå igenom alla ansökningar individuellt.

  Älska dina uppgifter på nytt* - Om tjänsten


  • Vi söker en Konsultchef som ska leda en grupp på 8–10 konsulter och tillsammans med dina kollegor driver du utvecklingen av vår konsultorganisation. Vår konsultorganisation består av projektledare, affärskonsulter och systemutvecklare som driver implementation av affärssystemet Business Central hos medelstora företag.

   I rollen som konsultchef ansvarar du för din grupps resultat avseende lönsamhet, utveckling, kvalitet och kundnöjdhet. Då våra leveranser utförs av ett projektteam med olika kompetenser så är även samverkan med andra Konsultchefer viktig för ett bra resultat. Du jobbar även nära vår säljorganisation för att säkerhetsställa konkurrenskraftiga, kvalitativa och lönsamma projektleveranser. En av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa trivsel på arbetsplatsen och inspirera dina medarbetare att utvecklas i rätt riktning. Du bidrar även operativt genom att arbeta nära dina medarbetare som projektledare, affärskonsult eller utvecklare i kundprojekt. Du rapporterar till Service Director och ingår i Serviceledningen.

   Rollen som konsultchef innebär: Du ansvarar för din grupps leveranser avseende kvalitet och lönsamhet. Du är ansvarig för att bibehålla och utveckla kompetensen hos dina medarbetare så gruppen har rätt kompetens för att kunna lösa våra leveranser. Du har planerings och faktureringsansvar för dina konsulter. Du säkerhetsställer god samverkan med andra konsultgrupper och vår säljorganisation . Du arbetar även som ansvarig affärsägare för ett antal kunder där du vårdar samarbetet tillsammans med konsulter och säljare. Du är delaktig i att leda din grupps förbättringsarbete som drivs enligt vår målstyrningsmodell.

   Vem är du?

   Du har några års erfarenhet av ledarskap i IT-konsultbranschen som konsultchef eller projektledare. Du har förmåga att entusiasmera, inspirera och utveckla dina medarbetare. Du är öppen för och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är väl insatt i förutsättningarna för implementering av moderna molntjänster och hur man driver agila projekt med moderna verktyg som till exempel DevOps, Power Automate, med mera. Som person är du nyfiken, serviceminded, har ett säljande förhållningsätt och vill utvecklas som ledare.


  Vi är också unika.
  Det är det som skiljer oss åt:

  • Hos oss är alla en del av teamet - din röst behövs, även när det gäller vår egen företagsutveckling.
  • Det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och stödd.
  • Platsoberoende och flexibelt arbete är en självklarhet för oss.
  • Internationellt samarbete är vardag för oss - upptäck andra kulturer och nya världar.
  • En säker och positiv arbetsmiljö är vår högsta prioritet.
  • Vi har omvandling i blodet - vi står inte stilla.
  • Det ligger oss varmt om hjärtat att tillsammans med dig utforma din fortsatta utveckling.
  • Hos oss är det möjligt att göra olika och ovanliga karriärer.
  • Vi tar vårt ansvar för människor och miljö på allvar.

  Ansökan:

  Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

  Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

  Frågor angående tjänsten:

  Tove Eklund, HR-Manager

  tove.eklund@cosmoconsult.com

  Vill du veta mer om #insideCOSMO?

     

  Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan