Vi söker Trade & Logistics konsulter med erfarenhet från handel och logistik

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se

Vill du skapa förändring?
Har du huvudet fullt av bra idéer?
Är du målfokuserad?

   

Arbetsuppgifter:

Som konsult inom vår Trade & Logistics blir din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder inom handel och logistik att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och  löpande förbättringsarbete. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda den till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos våra kunder. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

rbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kunderna. Hos oss på COSMO CONSULT kommer du få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta BC/NAV-kollegor. För oss är teamwork en självklarhet och vi hjälps åt att ständigt bli ännu bättre.

Kvalifikationer du bör ha:

  • Relevant utbildning från högskola eller universitet

  • Minst flera års kvalificerad erfarenhet från relevant bransch, antingen som ledare i linjebefattning eller som affärssystem-konsult 

  • Flera års erfarenhet från implementationer av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV eller annat relevant affärssystem, som konsult alternativt som superanvändare på kundsidan

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi söker dig som är en förtroendeingivande representant för COSMO CONSULT. Du har ett starkt kundfokus och slutför alltid de uppdrag som du påbörjat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om vi alltid finns där som stöd. För att passa in i vårt team tror vi att du trivs med att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke. Utifrån senioritetsnivå bidrar du även till egen beläggning samt deltar i varierande omfattning i marknadsbearbetning hos befintliga och nya kunder.

Vad vi erbjuder dig:

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten besvaras av: HR-Manager Tove Eklund tove.eklund@cosmoconsult.com

 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan