Do you want to change  your perspective?

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? Vi växer och söker fler kompetenta kollegor! COSMO CONSULT har ett unikt erbjudande kring Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, som kompletteras med egna certifierade bransch- och tilläggslösningar samt Microsofts utbud kring Office365. COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners med ca 1200 anställda. I den svenska delen av företaget är vi idag ca 50 personer men behöver bli fler!

Gillar du när kunderna har problem med sina SEPA-betalningar? Du lyssnar intresserat när en kund säger Intercompany? SIE-filer och användandet av dem kan du på dina tio fingrar.

 

Då är det dig vi söker och som vill bli en del av vårt team i Malmö som

Konsult inom Ekonomi

 

Arbetsuppgifter:

Som konsult inom Ekonomi blir din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser inom ekonomiområdet. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos våra kunder. Du kommer delta i förstudiearbete där du ser kundens behov och skapar värde genom din förståelse för kundens verksamhet och din förmåga att vägleda dem till processförbättringar vilket möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. En del av arbetsmomenten är förstudier, testning, parametersättning och migrering av data. Du anordnar workshops och utbildar kundernas medarbetare för att nå full potential av deras affärssystem. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kund där du är en del av ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt. Hos oss på COSMO CONSULT kommer du få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. För oss är teamwork en självklarhet och vi hjälps åt att ständigt bli ännu bättre.

Kvalifikationer du bör ha:

  • Relevant utbildning från högskola eller universitet gärna inom ekonomi
  • Flera års erfarenhet från inom ekonomi, antingen som användare av affärssystem eller som affärssystem-konsult
  • 5 års erfarenhet från implementationer av Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV eller annat relevant affärssystem, som konsult alternativt som superanvändare på kundsidan
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Vem är du? Vi söker dig som brinner för att utmana våra och våra kunder processer. Du har ett starkt kundfokus, engagemang, affärsmässighet och därigenom motiveras du av att nå våra och kundernas mål och resultat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om vi alltid finns där som stöd. För att passa in i vårt team tror vi att du trivs med att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Dina nuvarande kollegor kanske skulle beskriva dig med. egenskaper och förmågor som lyhörd, kommunikativ, kan planera och prioritera, tar till sig ny kunskap snabbt samt god förmåga att skapa förtroende. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke.

Vad vi erbjuder dig:

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. 

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan! Frågor angående tjänsten besvaras av: HR-Manager Tove Eklund tove.eklund@cosmoconsult.com
 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan