Att arbeta på COSMO CONSULT är inte som på andra ställen.

Utforska COSMO CONSULT-universumet och låt dig inspireras av den positiva energin hos COSMOnautarna. Skapa framtiden för människor och med människor. Vi utvecklas tillsammans.
Upplev genuin respekt i en miljö där du kan känna dig trygg, en plats full av passion och innovation, oavsett var och när du vill utföra ditt arbete.

Anslut dig till vårt team och bli en del av en av världens ledande Microsoft-partners för verksamhetstransformation och digitalisering.

Älska ditt jobb på nytt – skicka oss din ansökan som

Utvecklare
inom Microsoft Dynamics 365
Business Central

Vi har gemensamma värderingar.
Visst, är det trevligt när man har samma ideal?

 • Vi fattar smarta beslut. Du behöver inte alltid fatta de rätta besluten, men du måste alltid fatta beslut med bästa samvete gentemot våra kunder, kollegor och COSMO.
 • Du sätter människan i centrum för alla dina överväganden. Du är uppmärksam på alla människors behov och agerar med empati och medkänsla.
 • Du tar ansvar. Du är uppmärksam på dig själv och dina medmänniskor. Man kan också lita på dig utanför ditt ansvarsområde.
 • Du hjälper oss att bygga bra team. Allt för dig och du för alla - vi är starkare tillsammans. Det är du som gör skillnaden i ditt team.
 • Du alltid ge ditt bästa. Du behöver inte vara den bästa, men av största respekt för dig själv och din omgivning bör du alltid ge ditt bästa.
 • Du har modet att växa. Du tänker inte i termer av utmaningar utan i termer av möjligheter. Du älskar att utveckla dig själv, letar efter nya idéer och bidrar aktivt med dem.
 • Du gör saker med passion. Du vet vad som driver och inspirerar dig, du lever din passion, inspirerar din omgivning, och därmed har roligare på jobbet och är mer framgångsrik.

Det är din personlighet och din motivation som definierar dig.
Därför tar vi oss tid att gå igenom alla ansökningar i detalj.

Lev din passion COSMO-style*.

 • *spännande. Du får en kick av att förstå och analysera kundernas processer och sedan hitta lämpliga, innovativa idéer till lösningar.
 • *innovativ. Du ger lösningsorienterade råd till våra kunder när du arbetar med projekt, och du har också alltid ett eller två vardagshacks redo för att hjälpa dem med sina dagsaktuella uppgifter.
 • *inspirerande. Genom att ge målinriktat och kompetent stöd hjälper du våra kunder att uppnå ständiga förbättringar.
 • *kommunikativ. Du älskar att bolla idéer med kunder och kollegor och delar med dig av dina erfarenheter och din branschkunskap. "Sharing is caring" är mer än bara ett ordspråk för dig. Det är en attityd som du lever efter.
 • *effektfull. I de workshops och utbildningssessioner som du planerar och håller är ditt mål att göra mer än att bara förmedla kunskap. Du vill också förmedla en djup och bestående förståelse för produkten.
 • *fokuserad. Du har ett specifik ämne som du verkligen brinner för.
 • *kooperativ. Tillsammans lever vi upp till våra värderingar inom ramen för projektet och utanför det.

Om jobbet:

Som utvecklare i vårt Business Central team kommer du omges av många erfarna och kompetenta medarbetare. Teamet levererar branschlösningar till kunder inom produktion, fashion och retail med 100% fokus på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Arbetsuppgifter:

 • Utveckling i Microsoft Dynamics 365 Business Central/Microsoft Dynamics NAV (inklusive vertikala tilläggslösningar)
 • Utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer, samt Microsofts övriga produkter
 • Införande av Microsoft Dynamics 365 Business Central hos kund där du ingår i projektteam
 • Utveckling av löpande förvaltningsärenden hos befintliga kunder där du ingår som en medlem i ett kundteam
 • Beroende på eget intresse och kunskap kan du t.ex. även komma att jobba med frågor som installation, prestandaoptimering, kravställning och design
 • Kvalifikationer du bör ha:
  - Utbildning inom systemvetenskap, civilingenjör eller motsvarande, 
  - Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

  Vi söker både dig som är en erfaren utvecklare eller du som är nyutbildad och i början av din karriär. I både fallen ställer vi höga krav på personlighet där vi söker dig som är kundorienterad och gärna har erfarenhet av att tidigare arbeta som konsult.

  För dig som är senior finns goda möjligheter till att agera mentor till yngre kollegor om intresse finns. Du är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt!

  I övrigt så är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.


Vi ser fram emot att lära känna dig! 

Vill du bli en COSMOnaut?

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor 
angående tjänsten?

Tove Eklund - HR-Manager

tove.eklund@cosmoconsult.com

Do you want more #insideCOSMO?

   

Tillbaka till översikt E-postprogram Online ansökan