Do you want to change  your perspective?

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? Vi växer och söker fler kompetenta kollegor! COSMO CONSULT har ett unikt erbjudande kring Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, som kompletteras med egna certifierade bransch- och tilläggslösningar samt Microsofts utbud kring Office365. COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners med ca 1000 anställda. I den svenska delen av företaget är vi idag ca 50 personer men behöver bli fler!  

Vill du skapa förändring?
Har du huvudet fullt av bra idéer?
Är du målfokuserad?

 

Vi söker efter någon som kan bli en del av vårt team i Umeå som

Projektledare

 

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du för att driva projekt i mål inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Viktiga framgångsfaktorer är tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser samt identifiering och utveckling av affärsmöjligheter. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda den till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och våra nischade tilläggsprodukter.

Du kommer arbeta på vårt kontor i Umeå, men stundtals kommer du även att vara på plats ute hos kund. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Kvalifikationer du bör ha:

 • 2-5 års kvalificerad erfarenhet från en roll som projektledare
 • Erfarenhet av implementationer av affärssystem
 • Det är meriterande om du har erfarenhet både från vattenfalls- och agila projektmetoder 
 • Intresse för IT och systemlösningar
 • Relevant utbildning från högskola eller universitet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt så är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.

Vad vi erbjuder dig:

 • Stora möjligheter hos en av de ledande leverantörerna av ERP-lösningar för Microsoft Dynamics, världen över. Globalt är vi över 1000 anställda med en omsättning på över 100 miljoner EUR.
 • En modern arbetsgivare med tillväxtambitioner på den svenska marknaden som arbetar med de senaste teknikerna och arbetssätten.
 • Vårt nordligaste kontor ligger i Umeå, Norra Sveriges största stad. Umeå är en ung universitetsstad med ett rikt kulturliv. Vårt kontor ligger i centrum av Umeå.
 • Laganda: Det som också är speciellt med COSMO CONSULT är den starka tron på laganda. Hos oss är du aldrig ensam och den vänliga atmosfären gör det enkelt att fråga om hjälp. Vår framgång är alltid lagets framgång!
 • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
 • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnar vi aktiviteter under året. Utöver detta så träffas vi givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten besvaras av: Team Lead Anna Brunell, +46 8-799 86 63 eller anna.brunell@cosmoconsult.com

 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan