Vi söker en projektledare med erfarenhet av affärssystem

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se.

Vill du arbeta med att projektleda spännande tekniska utmaningar? Är en erfaren IT-projektledare med operativ teknisk bakgrund?. Har du en förmåga att planera och driva igenom egna projekt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som projektledare till COSMO CONSULT.

De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produkt-utbud. Vi söker nu dig som vill  vara med på vår resa i att ta oss an de nya möjligheter som Microsoft erbjuder för Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV eller Navision). Till vårt kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö eller Umeå söker vi en projektledare för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.


Om tjänsten:

Vi erbjuder dig en omväxlande vardag med möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, längre åtaganden. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I rollen som Projektledare blir du ansvarig för att planera, organisera, leda och bevaka aktiviteterna i leveransteamet. Du skapar projektplaner samt leder och fördelar arbetet inom projektorganisationen mot ett gemensamt mål, med andra ord ansvarar du för en lyckad leverans av projektet, att ett effektivt arbete utförs i arbetsgrupperna samt att leverans sker enligt plan.

Som projektledare ansvarar du också för att driva våra projekt affärsmässigt inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Du rör dig obehindrat mellan projektformerna agilt och vattenfall. Du är van att framgångsrikt hantera tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser, sprintplanering, scrummöten, PBS, planning poker samt är nyfiken på att identifiera och utvecklaaffärsmöjligheter som finns hos våra kunder.

Du deltar i säljarbetet tillsammans med konsulter och säljare och är en riktigt teamspelare. Du skapar värde för kunden genom din förståelse för kundens verksamhet och förmåga att vägleda den till processförbättringar som möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och våra nischade tilläggsprodukter.

Du kommer arbeta på något av våra kontor, men stundtals kommer du även att vara på plats ute hos kund. Detta innebär att tjänsten kan innebära en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Du har erfarenhet av 

Vi söker dig som är en sann lagspelare med stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror på kompetensdelning i alla riktningar – tillsammans blir arbetet både roligare och mer effektivt! I övrigt så är du strukturerad och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.
  • 5 års kvalificerad erfarenhet från en roll som projektledare och van att hantera flera projekt samtidigt
  • Du har erfarenhet både från vattenfalls- och agila projekt och organisationer samt bedrivit dem i DevOps
  • Erfarenhet av implementationer av affärssystem
  • Intresse för IT och systemlösningar
  • Relevant utbildning från högskola eller universitet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vad vi erbjuder dig:

  • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är våra arbetstider givetvis flexibla och familjevänliga. Vi är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Förmåner: Våra anställda är det viktigaste vi har och därför vill vi på COSMO CONSULT erbjuda det allra bästa till våra medarbetare! Vi har ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, pensionslösning, sjukvårdsförsäkring mm.

Om ovanstående låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi går löpande igenom ansökningar och kallar till intervju. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor angående tjänsten besvaras av: HR-Manager Tove Eklund tove.eklund@cosmoconsult.com

 
 
 

 

Tillbaka till översikt Online ansökan